Progrezzo Coaching

De regie pakken en met plezier je business laten groeien!

LEES MEER Ons assortiment

 

Ben jij ondernemer? En zoek jij een coach om mee te sparren over de zaken waar jij in je bedrijf tegen aan loopt? Een coach die je een spiegel voorhoudt en je andere invalshoeken laat zien? 

Samen bekijken waar jouw bedrijf nu staat en welke manier bij jou past om je business te laten groeien.

 

Juist een ondernemer heeft tijd nodig om bewust te reflecteren en van een afstand naar zijn bedrijf te kijken.

Als ondernemer ben je vaak hard aan het werk in je bedrijf. Continu ben je bezig met je klanten en alle operationele zaken die op je pad komen. Dan is het een uitdaging om tijd te maken om even afstand te creëren en te gaan werken aan je bedrijf. Terwijl dit juist de mogelijkheid creëert om te groeien. 

Regelmatig stilstaan bij waar je nu staat en waar je naar toe wilt, is de key tot zowel persoonlijke groei als ondernemer en de verdere groei van je bedrijf.

 

Wil jij groeien als persoon en daarmee als ondernemer? 

Ontdek de kracht van persoonlijk leiderschap en authenticiteit voor succesvol ondernemerschap. We werken met thema's en vraagstukken die voor jou belangrijk zijn. Hierbij kan je denken aan stressmanagement, effectief leidinggeven, teamontwikkeling, communicatievaardigheden, en het verkennen van jouw kwaliteiten, uitdagingen, allergieën en valkuilen.

De gesprekken zijn doelgericht en gefocust op persoonlijke groei en de next steps voor jouw bedrijf.

 

MEER INFORMATIE

“Met Liesbeth heb ik meerdere coachsessies gehad met als doel om mezelf sterker te kunnen profileren op de werkvloer, dit ter ondersteuning in het leidinggeven en in de presentatie naar anderen toe. De sessies zorgden voor een bewustwording van mezelf en maakten me doelgerichter, ook voelde ik me gesteund om hiermee aan de slag te gaan. Ik heb het als hartstikke positief ervaren en heb het gevoel dat ik telkens een stapje vooruit ben gegaan. Ik zou daarom ook zeker de coaching anderen aanbevelen.”
N.J.,
“Intensief, confronterend en positief.

 

Ik heb mooie nieuwe inzichten gekregen die ik direct kan toepassen in mijn werk als manager. En ik heb genoeg om mee aan de slag te gaan komende tijd.

Ik vind het heel bijzonder om in een sessie zo veel te zien en te leren over mezelf.

Liesbeth is een erg fijne coach, prettig in de omgang, kan goed luisteren en doorvragen en anticipeert goed op onverwachte situaties en vragen.

Als ik ooit weer met vraagstukken zit waar ik mee aan de slag wil, dan ga ik zeker terug naar Liesbeth. ”

Henri,
“Al met een paar gesprekken heb ik zoveel meer (soms verrassende) inzichten gekregen over wie ik ben en wat ik daadwerkelijk wil. Dit heeft me zoveel rust gegeven. Had ik deze stap maar eerder genomen. Bedankt Liesbeth.”
S.V.,
“Door de gesprekken met Liesbeth ben ik anders naar mezelf gaan kijken en over mezelf gaan denken.

Het heeft me anders in het leven gezet.”

Marijke Hazenoot,
“Liesbeth is een ervaren, enthousiaste coach waar je je snel bij thuis voelt. Ik heb meer inzichten gekregen dan verwacht,

zeer dankbaar voor!”

Margriet,
“Ik heb Liesbeth als een hele fijne en professionele coach ervaren. Tijdens de gesprekken luisterde ze actief naar mijn verhaal en aandachtspunten om mij met haar methodieken en positiviteit te kunnen helpen. Ik voelde me altijd op mijn gemak. Daarnaast ervaarde ik in ieder sessie vrijheid om de richting mede te bepalen.

Dank je wel Liesbeth voor al de tools en inzichten die je me hebt gegeven. Ze zijn nuttig en ik zal ze zeker gebruiken om verder te groeien! ”

G.C.,
“Ik heb een traject van 6 gesprekken gevolgd bij Liesbeth en had wat punten aangegeven waar ik aan wilde werken.

Ze pakt dit zeer professioneel op en er vielen voor mij veel kwartjes op zijn plek. In de toekomst zal ik zeker van jouw hulp gebruik maken als dit weer nodig is.”

Amanda Möhlmann,
“Ik voel me ondersteund, gehoord en gecoacht. Heb op een fijne manier duwtjes in mijn rug gehad, de richting op die goed voelt.

Dank je wel! ”

L.K.,