Over Progrezzo HR & Coaching

 

 

 

 

Achtergrond

Ik heb vele jaren ervaring in HR in de breedste zin van het woord. Veelal bij sterk groeiende organisaties in het MKB. De rode draad in mijn werkende leven is het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Begonnen vanuit functies in HR en de laatste jaren ook vanuit mijn specialisatie als professioneel erkend coach.

 

Persoonskenmerken

Ik ben gedreven, doelgericht, analytisch, realistisch en enthousiast. Luisteren naar wat er wel (of juist niet) gezegd wordt en daarmee horen waar het echt om gaat is één van mijn kwaliteiten.

 

Coachstijl

Je zult bij mij 2 kanten zien aan mijn coachstijl. Enerzijds professioneel, daadkrachtig en doelgericht. En anderzijds het met plezier en humor aan je ontwikkeling werken.  We gaan serieus aan de slag en ook genieten van wat je hebt bereikt.

 

Leuk om te weten over mij

Ik geniet volop van het leven. Van mijn bedrijf, mijn gezin én mijn vrije tijd. Werken geeft me ontzettend veel energie. Ik kan heel hard werken en hier volledig in opgaan. En aan de andere kant houd ik enorm van op vakantie gaan, dus dat doe ik dan ook vaak.

Ik vind veel verschillende dingen leuk om te doen en stort me regelmatig op een nieuwe opleiding of een nieuw project. En mijn grootste uitdaging is om de Italiaanse taal vloeiend te leren spreken.

 

Ben je benieuwd hoe ik jou kan inspireren en begeleiden in jouw ontwikkeling?

Dit kan ik voor jou betekenen