DISC Profiel

 

 

Regelmatig maak ik tijdens het coaching traject gebruik van het DISC Persoonlijke Stijl Profiel. Het DISC Persoonlijke Stijl Profiel beschrijft wat iemand van nature wel of niet zal doen en hoe iemand bepaalde situaties aanpakt. Hierbij wordt er gekeken naar gedrag in een ‘normale situatie’ maar ook hoe iemand reageert onder druk en in stressvolle omstandigheden.

DISC is een prettig hulpmiddel om je bewust te laten worden van je eigen gedrag, kwaliteiten, valkuilen en mogelijkheden. Ook geeft het inzicht in jouw drijfveren en in de aspecten van je werk die jou energie kosten.

DISC staat voor “Dominant, Interactief, Stabiel en Consciëntieus.” Dit zijn de vier primaire temperamenten. Ieder heeft elk van deze temperamenten in zich. In het Persoonlijke Stijl Profiel kijken we naar jouw unieke combinatie van deze 4 temperamenten en welke invloed ze hebben op jouw gedrag en communicatiestijl. Zo krijg je een beeld van je primaire natuurlijke gedrag en het gedrag dat tot uiting komt onder verschillende omstandigheden. Ook krijg je een beschrijving van je zelfbeeld. Hier kunnen we zien in welke mate jouw zelfbeeld overeen komt met jouw Persoonlijke stijl.

Jouw investering is € 360,- voor deze uitgebreide gedragsanalyse en 2 coachgesprekken.      SCHRIJF JE direct IN